Doe mee met de Rhijndrifters Pinkster Challenge.

In het weekend van 22 t/m 24 mei vindt de Rhijndrifters Pinkster Challenge plaats. Koop nu digitale tickets en steun hiermee het goede doel! Kom in beweging, maak de mooiste foto’s en wie weet win jij wel een geweldige prijs!

Hoe werkt het?
Ga ook in het pinksterweekend 5 of 10 kilometer virtueel met ons mee wandelen, fietsen of hardlopen! Koop je digitale ticket (5 euro), schrijf je in en registreer jouw rit, run of wandeling door middel van een sportapp, zoals Strava. Je kan ook een sporthorloge met GPS aanzetten. Het gaat erom dat wij kunnen zien; aantal kilometers en de tijd.
Maar het leuke is … je kan onderweg bonussecondes winnen!

Want maak jij een foto’s van een standbeeld van een vrouw, een molen, kasteel, watertoren, straatnaambordje met een kleur erin, theater of bioscoop? Dan levert iedere foto 30 seconden tijdsreductie op. Als iemand dus 3 molens en een kasteel fotografeert mag de deelnemer 4 x 30 seconden van zijn/ haar tijd aftrekken. En omdat meedoen belangrijker is dan winnen… worden de nummers 1, 7, 14, 21, 28 met Roparun loten beloond.

Tip! Maak van tevoren een route waar je zoveel mogelijk foto’s onderweg kan maken! Dit kan in iedere willekeurige omgeving. De foto’s en de route stuur je op naar: rhijndrifters@gmail.com. Prijs van deelname is 5 euro en gaat naar het goede doel waar het team Rhijndrifters ook voor rent: kwaliteit van leven voor patiënten met kanker verbeteren. Inschrijven voor dit evenement gaat via : http://onlineticketsverkopen.nl/winkel/584 (kosten 75ct).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.