Wederom donatie door AH Beugelsdijk – Hazerswoude-Dorp ten behoeve van de ROPARUN 2021.

Gedurende een paar weken werd bij Albert Heijn in Hazerswoude-Dorp middels de statiegeld-automaat geld ingezameld voor het team de Rhijndrifters uit Rijnwoude dat op dit jaar meedoet aan de ROPARUN; ‘s werelds langste non-stop estafetteloop.

Namens de Rhijndrifters nam Frits Nijhof de cheque in ontvangst. Dankzij de enthousiaste medewerking en inzet op het juiste moment van Onno Beugelsdijk heeft deze statiegeldactie € 300,00 opgebracht; een geweldig bedrag voor het goede doel. Eigenlijk moet het team niet alleen Onno bedanken, maar alle klanten van deze ‘Appie-supermarkt’ in ‘t Dorp. Immers zij leverden hun lege flessen op het juiste moment in.

Voor de goede orde: Het doel van de ROPARUN is zoveel mogelijk geld in te zamelen teneinde de palliatieve zorg voor mensen met kanker te verbeteren.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *